Флі замінить бас-гітариста Faces

Вакансии
Резюме

Работа в Украине

Флі замінить бас-гітариста Faces
Легендарна рок-група Faces знову готова показати свої обличчя. Музиканти планують реюніон-турне у класичному складі з Родом Стюартом на вокалі та Ронні Вудом з гітарою. Останній, власне, і повідомив цю радісну новину широкій громадськості. Єдиною неоригінальною ланкою возз’єднаної групи стане бас-гітарист. На цій позиції, замість померлого у 1997-му році Ронні Лейна (Ronnie Lane), виступить бас-гітарист Red Hot Chili Peppers Флі (Flea), який разом з рештою колег по перченій команді перебуває у творчій відпустці.

«Ми зробили декілька фантастичних репетицій минулого тижня і тепер готові вирушити у турне. Такого вже давно не було. Ми знайшли одразу кількох бас-гітаристів, які будуть по черзі виступати з нами, зокрема і Флі. Ми просто хочемо все спланувати, закинути всі ці менеджерські штучки подалі і робити те, що можемо. Все розпочнеться десь у наступному році», - сказав Ронні Вуд. Музикант також зізнався, що окрім реюніону-туру вони також планують записати новий диск. «Род попросив мене написати щось новеньке і я готовий це зробити», - продовжив Вуд.

Faces – англійська рок-група, яка виникла у 1969-му році на уламках команд Small Faces та Jeff Beck Group. Засновниками колективу стали бас-гітарист Ронні Лейн (Ronnie Lane), клавішник Йєн МакЛеґен (Ian McLagan), барабанник Кенні Джонс (Kenney Jones), гітарист Ронні Вуд та вокаліст Род Стюарт. Команду називають провісницею панк-року. Група розпалася у 1975-му році. коли Стюарт вирішив розпочати сольну кар’єру. Вуд перейшов у Rolling Stones, а Джонс став учасником Who.

Джерело: Новости музыки.
Все статьиСтатьи
Предыдущие статьи
Если Вы попали под сокращение
Долгосрочные и краткосрочные метеорологические прогнозы - ваши планы не зависят от погодных сюрпризов
Сатиновые натяжные потолки
Строительство срубов и коттеджей
Сатиновые натяжные потолки
Аккаунт


Новости


Сайт не несет ответственность за содержание объявлений.
Работа в Киеве и Украине. Copyright © 2009-2020 IT-monsters.com.ua